Кичево викенд шема (29-31 март 2013)

Клуб Гравити

Петок: , SVAROG PARTY почеток: 22.30 влез: /

Сабота: DJ K105 Move, Shake Shake! on R’n’B & Hip-Hop, почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Macedonian Hits, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: SINTETIC SAX PROJECT почеток: 23.00 влез: 50 денари

* * *

Клуб Стефано

Петок:/

Сабота: Турбо Караоке заедно со девојките на „Шанел“ , почеток: 23.00 влез: слободен

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден