Кичево викенд шема (3-5 мај 2013)

Црква Свети Апостоли Петар и Павле

Петок: Одбележување на Велики Петок (Велипеток, Распет Петок)

Сабота: Одбележување на Велика Сабота, бдение и обзнанување на Христовото Воскресение – Велигден

Недела: Воскресение Христово – Велигден

* * *

Стадион на Напредок

Сабота: Напредок – Работнички, почеток 16.30

* * *

Клуб Гравити

Петок: Gjoko Taneski & Band, почеток: 22.20 влез:/

Сабота:

Недела: Skandal Sastaf, почеток: 22.25 влез: /

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Easter party, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: БАКЛАВА, почеток: цел ден, влез: 100 денари

* * *

Центар за култура „Кочо Рацин“

Недела: Велигденски DBR евент, почеток: 22.00 влез: 50 ден 00.00 часот и 100 денари потоа

* * *

Ресторан Антика (резервации 045 220 007)

Петок: Харизма бенд и Дарко Стојаноски, почеток: 21.00 влез: /

Сабота: Харизма бенд и Дарко Стојаноски, почеток: 21.00 влез: /

* * *

Ресторан Космополитен (резервации 077 703 334)

Петок: Велигденска забава, почеток: 21.00 влез: /

Сабота: Велигденска забава, почеток: 21.30 влез: /

* * *

Гостилница Панорама (резервации  071/326 – 885, 076/311 – 665)

Сабота: Велигденска забава, почеток: 20.00 влез: слободен

* * *

Гостилница Авенија (резервации 071 553 933, 077 98 55 40)

Сабота: Велигденска забава, почеток: 21.30 влез:  /

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден