Кичево викенд шема (30 август – 1 септември, 2013)

Дом на АРМ

Петок и Сабота – 3 на 3 кошаркарски турнир, почеток: 17.00 часот

* * *

Клуб Имиџ

Петок: Dj DEE (Dean Mickoski) New York, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: Марко Логаут, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: ANABELA ( live ), почеток: 22.00 влез: 100 ден.

Сабота: PARTY in WHITE, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Ресторан Антика (078 223 003)

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо , почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Стара Куќа

Сабота:  Забава со “Кичевски Тамбураши”, почеток: 21.30 влез: /

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk