Кичево викенд шема (31 мај – 2 јуни 2013)

Клуб Гравити

Петок: Ladies night, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: Dance party, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Reopening, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: LIVE PERFORMANCE, почеток: 22.00 влез: 50 денари

* * *

Клуб Yahoo (резервации: Декс 070 614 888 – 078 446 999)

Петок: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22:00 влез: /

* * *

Клуб Кафе 25

Сабота: Јоце Панов во живо, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Антика

Сабота: Група Акорд, почеток: 21.00 влез: /

 

Exit mobile version