Кичево викенд шема (4-6 јануари 2013)

Клуб Војаџер

Петок: Хуманитарен DBR настан, почеток, 22.оо влез: 50 денари

Сабота: Дарко Илиевски, почеток: 22.00 влез: 50 денари

* * *

Клуб Стефано

Петок: Mak & Yu Christmas Party, почеток: 22.40 влез:/
Сабота: InstruMENTAL Band, почеток: 23.оо влез: /
* * *
Клуб Гравити

Петок: Christmas Party with Andrej Gjoshev, почеток: 22.00 влез: слободен

Сабота: /
* * *
Pink Caffe
Понеделник: Свирка со НОТА БЕНД, почеток: 21 часот

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk