Кичево викенд шема (04 – 06 октомври, 2013)

Кичевски Мрчатори On-Line

* * *

НУЦК Кочо Рацин

Петок: PHV SHOW, почеток: 19.00

Сабота: Кинопроекција на филмот СОБА СО ПИЈАНО во режија на Игор Иванов, почеток: 20.00 влез: 50 денари

* * *

Да го исчистиме Кичево

Сабота, 08-16 часот

* * *

Плоштад Кичево

Сабота: Кампања HEART TO HEART – ACIBADEM SISTINA, време: од 12.00 – 20.00 часот

* * *

Клуб Имиџ

Петок: Dj Ardi Flex, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: Dj Nasty Deluxe, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Клуб Војаџер

Сабота: ADDICTED LIVE, почеток: 23.05 влез: /

* * *

Клуб Стефано

Сабота: JOHNNY LIVE, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Ресторан Мегос

Петок: Забава со “Кичевски Тамбураши”, почеток: 21.30 влез: /

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Стара Куќа

Сабота: Забава со “Кичевски Тамбураши”, почеток: 21.30 влез: /

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk