Кичево викенд шема (5 – 7 декември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево

– Петок: Од кол на кол, почеток: 19.00 влез: 50 денари

 

Клуб Имиџ

Петок: Friday After Work, почеток: 15.оо влез:/

Петок: Бојан Вељаноски, почеток: 22.10 влез: /

Сабота: Ерик Фокс, почеток: 23.00 влез: /

 

Клуб Маало

Петок: Jоце Панов, почеток: 23.00 влез: /

Сабота: DJ CVARE, почеток: 23.00 влез: /

 

Клуб Тунел

Сабота: Double Trouble band, почеток: 23.00 влез: /

 

Висаж Ресторан

Петок: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез:/

 

Пицерија Ресторан Маестро

Сабота: ИРЕНА СПАСОВСКА И ГОЦЕ ПЕЈАК, почеток: 21.00 влез: /

 

Стрит паб

Сабота: Забава со “КИЧЕВСКИ ТАМБУРАШИ”, почеток: 21.00 влез: /

 

Јаху Пицерија

Сабота: Unplugged со Бојан , почеток: 21.05 влез: /

 

доколу некој настан е пропуштен слободно пишете на kontakt@kicevo.mk