Кичево викенд шема (5-7 април 2013)

Стадион во Крушино

Недела: Напредок – Дрита (кадети), почеток: 11:15

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Dance Hits, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: LATINO NIGHT WITH BANDEROLA BAND, почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Гравити

Петок: Ladies Night , почеток: 22.30 влез:/

Сабота: DJ SLAVE , почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Стефано

Сабота: InstruMENTAL Band LIVE, почеток: 22.45 влез: слободен

* * *

Ресторан Космополитен

Петок: Харизма бенд и Дарко Стојаноски, почеток: 21.00 влез: /

* * *

Ресторан Антика

Сабота: Харизма бенд и Дарко Стојаноски, почеток: 21.00 влез: /

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден