Кичево викенд шема (5 – 7 јули, 2013)

Плато пред НУЦК „Кочо Рацин“ (04-07 јули, 20.30 часот)

VI Meѓународен фестивал на песни и игри Др.Владимир Полежиноски

* * *

Клуб Гравити

Петок: Commercial Friday, почеток: 22.30 влез: слободен

Сабота: LATIN SALSA ( band, почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Војаџер

Петок:

Сабота: ADDICTED LIVE, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Ресторан Антика (резервации: 078 223 003)

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Мерак

Петок: Вечер со Спасен Сиљаноски

 

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk