Кичево викенд шема (5-7 октомври 2012)

Клуб Флерт

Петок: Тоше Проески Night, почеток: 22.30, влез слободен

Сабота: Хип Хоп шоу со DJ P.I.M.P. + танчерки, почеток: 22.35, влез 50 денари

* * *

Кафе Клуб Гравити

Петок: Erik Fox (Antenna 5 ), почеток: 22.45, влез слободен

Сабота: 2 Exit Band, почеток: 22.45, влез 50 денари

* * *

Кафе Стефано

Сабота: ADDICTED во живо, почеток: 22.30, влез /

* * *

Yahoo пицерија

Петок: Дуо Тренд, почеток: 22.00, влез /

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk