Кичево викенд шема (6 – 9 декември 2013)

Клуб Гравити

Петок: Dj RobotniX & Milan, почеток: 22.00 влез: слободен

Сабота: Gjoko Taneski & band, почеток: 22.30 влез: слободен

Недела: Драган Мијалковски, почеток: 20.30 влез: слободен

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Beats by ni4e, почеток: 23.00 влез:/

Сабота: HIP HOP & RNB with DJ CVARE, почеток: 23.00 влез:/

* * *

Клуб Имиџ

Петок: FINLANDIA Presentation with LATINO HITS, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: GRADUS RockBand, почеток: 22.30 влез:/

* * *

Ресторан Стара Куќа

Сабота: Забава со “Кичевски Тамбураши”, почеток: 21.30 влез:/

* * *

Пицерија Јаху

Петок: Свирка со маестро Перица-Џибит, почеток: 21.30 влез:/

* * *

Мотел Панорама

Петок: Свирка со Дарко Стојаноски и група ” ХАРИЗМА, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Златна Рипка

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез: /