Кичево викенд шема (6 – 9 септември, 2013)

Клуб Војаџер

Петок: Македонија – Велс, почеток: 19.00 влез: /

Сабота: …

* * *

Клуб Гравити

Петок: SaXaTiOn with Dj Andrej Gjoshev & Igor, почеток: 22.30 влез: слободен

Сабота: Commercial night with DJ VLATCE, почеток: 22.45 влез: слободен

* * *

Клуб Имиџ

Петок: …

Сабота: Кафе Опуштање со DJ Robotnix, почеток: 13.00-18.00 влез: /

Сабота: Live Performance – IKE DE KOKA, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Пицерија Јаху (резервации: Декс 070 614 888)

Петок: Свирка со Перица Џибит, почеток: 21.50 влез:/

* * *

Хотел Унион

Петок: Свирка со “Профа бенд”, почеток: 21.00 влез:/

* * *

Ресторан Мегос (резервации: 075 305 191)

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Стара Куќа

Сабота:  Забава со “Кичевски Тамбураши”, почеток: 21.30 влез: /

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

Exit mobile version