Кичево викенд шема (7-9 декември 2012)

Стадион на ФК Напредок

Недела: Напредок – Металург, последно коло од есенскиот дел во ПМФЛ, почеток 13.00 часот

* * *

НУ Дом на Култура „Кочо Рацин“

Сабота: Промоција на краток арт филм “БАРАЈЌИ ГО ЧОВЕКОТ” и изложба на фотографии од филмот од Јован Наумоски, почеток 19 часот, влез: слободен

* * *

Клуб Стефано

Петок: Akapulko Ivan(Live), почеток: 22.30 влез: /

Сабота: 2EXIT, почеток; 22.05 влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: Deejay Andrej Gjoshev почеток: 22.45 влез: слободен

Сабота:  Shine Band, почеток: 22.45 влез: 50 денари

* * *

Клуб Флерт

Петок: /

Сабота: Караоке шоу, почеток: 22.30 влез: слободен

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Топ листа надреалиста, почеток: 22.00 часот, влез: /

Сабота: На кафе со Nicolas Jaar a на пијачка со Alex Rex, почеток: 22.00 часот, влез: /

Недела: Гледање на снег, почеток: 22.00 часот, влез: /

* * *

Грин Кафе

Петок: Svirka so NOTA BEND, почеток: 21.30 часот, влез: /

* * *

Јаху Пицерија

Петок: James Bond Коктел Викенд, почеток: 22.00, влез: /

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk