Кичево викенд шема (8-10 март 2013)

Стадион на ФК Напредок

Недела: ФК Напредок – ФК Работнички и промоција на химната на ФК Напредок, почеток: 14.00 часот

* * *

Клуб Војаџер

Петок: The Finest RnB & Hiphop…..Dj Ardi Flex, почеток: 23.00 влез: /

Сабота: Greetings To The Peple Of The Earth, почеток: цел ден влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: Ladies Night, почеток: 22.45 влез: слободен

Сабота: Flash Live ( video karaoke ), почеток: 22.45 влез: 50 денари

* * *

Клуб Стефано

Сабота: InstruMENTAL Band Live, почеток: 22.45 влез: 50 денари

* * *

Пицерија Јаху

Петок: 8-ми Март Денот на Жената,

* * *

Ресторан Панорама

Петок: Дарко Стојаноски и „Харизма“  по повод  8-ми Март ” – Денот на жената, почеток: 12-17.00 часот

* * *

Ресторан Антика

Петок: Нота Бенд – Забава за 8ми Март, почеток: 22.00 влез: слободен

Сабота: Свирка со Нота Бенд Ресторан Антика, почеток: 22.00 влез: слободен

* * *

Ресторан Амбасадор

Петок: Џибит Триo во живо по повод Денот на жената, почеток: 20.00 влез: слободен

* * *

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден