Кичево викенд шема (9 – 11 август, 2013)

Клуб Војаџер

Петок: Ламбе Алабаковски, почеток: 22.30 влез: 50 денари

Сабота: Dj Icko Antena5, почеток: 23.00 влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: Feedback band почеток: 22.00 влез: бесплатен

Сабота: URBAN FOAM PARTY + TUBORG PRESENTATIONS, почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Стефано

Сабота: Tony Bluesman Band почеток: 22.00 влез: слободен

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

 

Exit mobile version