Ликовна изложба на Владимир Илиевски во Центарот за култура

По повод 11-ти октомври , во Центарот на култура„ Кочо Рацин“ во Кичево , ќе биде отворена ликовна изложба на младиот уметник Владимир Илиевски.Отворањето на изложбата ќе биде во 20 часот ,а се покануваат љубителите на убавата уметност да го посетат овој настан.
Зоран Антоски