Влатко и Есма настапуваат трети на Евровизија

Вечерва, на втората полуфинална вечер на Евровизија, ќе настапат Влатко Лозаноски и Есма Реџепова. Македонските претставници настапуваат трети со добропознатата „Пред да се раздени“. Почетокот на шоуто е во 20.30 часот.

Истовремено ова е апел до сите кичевчани и сонародници кои живеат надвор од Македонија да гласаат за нашите претставници за реден број 3!

Влатко, стискаме палци! Само напред!