Внимание за сите кои патуваат по патот Кичево – Гостивар

Апел до сите возачи кои го користат патниот правец Кичево – Гостивар на потегот од рудник Тајмиште до каменоломите пред Гостивар да бидат претпазливи поради лизгав коловоз.

Веројатно се работи за незабележано истекување на течност (нафта или моторно масло).