Бобан Стефаноски го фати крстот во Кичево

Младиот Бобан Стефаноски беше најсреќниот кој оваа година го фати крстот во Кичево. Пред преполниот простор околу базенот во Домот на АРМ, по светиот крст скокаа дваесетина млади луѓе, помеѓу кои Стефаноски беше најсреќниот.

Му честитаме и му посакуваме година исполнета со многу успеси.

Exit mobile version