Време е за Мундијал! Време е за неверојатна понуда од Coinbet24!

Онлајн обложувањето е тренд кој се повеќе и повеќе се практикува низ Европа, а како што одминува времето, тој тренд доаѓа и на нашите простори. Една од подобрите обложувалници кои ние ја препорачуваме е Coinbet24.

Веќе започнува најголемото натпреварување во фудбалскиот свет – Светското првенство во Русија. Еуфоријата е се поголема, обложувачите „тријат раце“, а Coinbet24 не запира со нивните фантастични понуди.

По тој повод, имате се уште можност да се обложите на играта Победник на Мундијалот, а оваа обложувалница ќе ви ги понуди најдобрите коефициенти. Така на пример за репрезентацијата на Германија да биде шампион коефициентот е 5.50

Исто така, друг долгорочен облог е победник на група. Тука може да се обложувате на тоа кој ќе ја заврши групата како лидер, а притоа да си добиете и екстра коефициент. За Англија да биде победник во групата коефициентот е 2.25.

Каква би била таа обложувалница, ако тука не се традиционалните игри 1, Х и 2 и игрите на голови.

Не се изоставени во никој случај ниту игрите за полувреме и крај.

Е сега верувам дека ќе си го поставите прашањето: Зошто Coinbet24?

Изберете ја Coinbet24 затоа што има македонска поддршка, а на тој начин ќе се снајдете многу лесно. Потоа депозитот е минимални 250 денари и тоа во наши македонски денари, а минималната уплата е само 10 денари по тикет.  Освен тоа, на првата уплата ви следува и бонус од 100% до 6000 денари, а да бидеме реални тоа е солидна цифра за претстојното првенство.

СПЕЦИЈАЛ:

Coinbet24 ви нуди ексклузивна можност. Регистрирајте се и уплатете точно 500 денари за конечниот исход на натпревар помеѓу Русија и Саудиска Арабија. Доколку облогот е добитен, тогаш парите се ваши, а доколку вашиот облог е недобитен, уплатата од 500 денари ќе ви се врати на вашата сметка со која ќе може да си креирате ваш тикет.

Не пропуштајте да станете дел од семејството наречено Coinbet24!

(Промотивен текст)