ФОТО втор дел: за да ви биде слатко кафето :)!

Ги добивме и овие фотографии. Уште едни задоволни консументи на заблажено кафе 🙂 Кичевчани за Кичево и нека ви е наздравје кафето! Слободно праќајте на kontakt@kicevo.mk