Скандалозно видео: За каква Албанија сонува Фатмир Дехари?

Скандалозно видео се појави на интернет во кое кандидатот за градоначалник на Кичево од редовите на ДУИ, Фатмир Дехари, ја открива идејата зошто сака да стане градоначалник на Кичево. Видеото е снимено на 17-ти февруари во Чикаго, каде Дехари има свое обраќање. Повеќе во видеото: