ФОТО: Победничка забава „Кичевчани за Кичево“ по големиот народен митинг

По митингот во четвртокот, во клубот Гравити се одржа голема забава во организација на коалицијата „Кичевчани за Кичево“. Одлична победничка атмосфера.