ФОТО: Победничка забава „Кичевчани за Кичево“ по големиот народен митинг

По митингот во четвртокот, во клубот Гравити се одржа голема забава во организација на коалицијата „Кичевчани за Кичево“. Одлична победничка атмосфера.

Exit mobile version