ZARA на својата страна ги постави македонските цени во денари на своите колекции

Реномираниот светски бренд ZARA на својата официјална веб страница ги претстави македонските цени на производите изразени во денари. На страницата покрај цените, можете да се информирате подетално за најновите колекции, промоции, информации…

Брендот ZARA официјално во Македонија пристигна со отворањето на Skopje City Mall.

Проверете: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/home/mk/en/

Exit mobile version