ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Застрелани 30 надничари во Грција бидејќи барале плата

30 надничари емигранти биле ладнокрвно застрелани на фарма во областа Илиа на Пелопонез во Грција бидејќи барале плата. Видетото што следи е вознемирувачко.

Повеќе: Екатимерини