ФОТО: Зимска идила

Кај да е ќе падне и снег. За да не ве обесхрабрат ниските температури и кочан ладново време, да се потсетиме дека снегот е неверојатно забавна работа и празник за очи. Сликите се во поголема резолуција, можете да си ги поставите на десктоп. Уживајте