ФОТО: Лозано дел од „Истражи ја Македонија“

Нашата најголема ѕвезда деновиве е дел од екипата на „Истражи ја Македонија“. Од фотографиите кои ги објави на својата Facebook страница се гледа во друштво на актерот Владо Јовановски, додека на втората се гледа „вечниот снег“ на Пелистер.

Exit mobile version