ОМД: Да не се заборават неправдите кон Македонија по балканските војни

Вашингтон, Мелбурн, Австралија и Торонто, Канада – Денес, Обединетата Македонска Дијаспора (ОМД) и сите Македонци ширум светот ја одбележаа 100-годишнината

Read more
Exit mobile version