Се запали автобус на Стража кој превезувал ученици

Патнички автобус на приватна превозна компанија се запали утрово на патот Кичево – Гостивар после превојот Стража. Автобусот превезувал ученици кои биле тргнати на екскурзија.

За среќа, избегната била поголема несреќа откако возачите навремено реагирале, го запреле возилото и ги изнеле учениците надвор од автобусот.

© Курир
© Курир
Exit mobile version