Затворен за сообраќај патот Кичево – Охрид кај Пресека

Патниот правец Кичево – Охрид кај Пресека – Врбјани денеска од 15 часот краткотрајно ќе биде забранет за сообраќај.

Авто мото сојузот на Македонија информира дека патот ќе биде затворен во период од 30 до 45 минути поради минирање на овој дел од страна на фирмата „Машинокоп“.

Exit mobile version