ФОТО(И)СТОРИЈА: Завеани во снег на Буковиќ во триесеттите

Денес е предизвик да тргнеш преку Буковиќ кога врне снег, а не пред 80 години. Заборави и на технологија и на перформанси кога природата ќе земе збор може само да му се молиш на Бог да те одглави. Ова е таков момент во кој наши сограѓани тргнале на пат… и заглавиле.

Exit mobile version