ВИДЕО: Новата евровизиска песна на Лозано и Есма – „Пред да се раздени“

Вечерва во 19 часот на МТВ 1 беше промовирана новата евровизиска песна на Влатко Лозаноски и Есма Реџепова – „Пред да се раздени“. Звучи одлично. Слушнете ја и заклучете сами! Многу успех на Евровизија!

Exit mobile version