Кичево викенд шема (30.XI-02.XII 2012)

Клуб Војаџер

Петок: „Биди Диско Ти“ DJ Aco, почеток: 22.00 часот, влез: /

Сабота: Milan Robotnix (DBR група) & Марјан Виторијоски, почеток: 22.00 часот, влез: /

Недела: Прошетка низ Македонија, влез: /

* * *

Клуб Флерт

Петок: RetrO NighTˋ, почеток:22.35 влез: слободен

Сабота: DJ P.I.M.P with Hip Hop sHoW + Dance, почеток:22.45 влез: слободен

* * *

Клуб Гравити

Петок: DJ K-105 Move, Shake n Drop on Rnb & Hip-Hop почеток: 22.45 влез: слободен

Сабота: Роденденска забава, 6 години Гравити, почеток: 22.45 влез: слободен

* * *

Клуб Стефано

Петок: Karaoke show, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: Addicted live, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Пицерија Јаху

Петок: Нота Бенд, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Атва

Сабота: Дуо Тренд, почеток: 21.00 влез: слободен

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

 

Exit mobile version