Оригинално паркирање во Кичево (видео)

parking

Снаодливи луѓе сме, па се прилагодуваме на секакви прилики. Кога си во зорт – мораш. Бидејќи цела недела градските улици беа неисчистени од снегот, возењето со автомобил беше предизвик. Уште поголем предизвик е и да се паркираш во хаосот, а никому да не му пречиш. Така и во овој случај. Видеово го најдовме на youtube, датира од пред 3 дена. Секој чест.