Балканци печеле јагниња во Берлин, морала да интервенира полиција и пожарна

Берлинската полиција во понеделникот, на нејзината фејсбук страница објави невообичаена објава во која раскажуваат за уште поневообичаена случка која ја

Read more

СЛУШНЕТЕ: Одлчина кавер-верзија на „Тhinking Out Loud“ на Бојан Дамјаноски

Младиот пејач Бојан Дамјаноски или како што публиката го памети како еден од членовите на дуото „Line Out“ направи одлична

Read more

Кои родендени ни го менуваат животот?

Родендените секогаш се добро време за сведување на сметките, анализа на постигнатото и поставување на цели за иднината, но некои

Read more

Фосилни остатоци од носорог откриени во Македонија

Фосилни остатоци од носорог стари три до пет милиони години се пронејдени во масовната праисториска  гробница на животни во близина

Read more