ЈП „Комуналец” од Кичево бара граѓаните да ги измират долговите

Јавното претпријатие „Комуналец” од Кичево ги повика корисниците на комунални услуги-снабдување со вода за пиење, собирање и транспорт како и

Read more

Кичевски „вундеркинд“ ја гледа својата иднина во Македонија

Мартин Крстески е еден од оние со кои Кичево може да се гордее. Градот со години наназад низ образовната историја

Read more

Дечиња од ФК Атлетико од Битола го посетија манастирот Пречиста

Дечиња од најмлада возраст, членови на школата на ФК Атлетико од Битола вчера беа во посета на манастирот Света Богородица

Read more

Кинеските производи ја истиснаа вранештичката керамика

Како што наближува верскиот празник Духовден, така првата помисла кај сите верници е да се купат подароци за душа на

Read more