Се е подготвено за вечер! Чекаме победа!

Вечерашниот натпревар се очекува да се одржи пред полни трибини. Се очекуваат повеќе од 30 000 навивачи. Ќе се тресе арената Филип Втори! Македонската репрезентација настапува во полн состав. Хрватите пристигнаа. Беа изненадени од убавината на македонскиот храм на фудбалот кој беше омаловажуван во хрватските медиуми. Скопје буквално е под опсада за се да помине во најдобар ред! Црвеножолти, направете не горди вечерва!