Кичево викенд шема (8 – 10 ноември, 2013)

Кино на НУ Центар за културта Кочо Рацин

Недела-Петок: ,,РЕВИЈА НА РУСКИ ФИЛМОВИ,,ВО КИНО НУ ЦК КОЧО РАЦИН

* * *

Клуб Војаџер

Петок: FUNKY FUNKY HOUSE BEATS, почеток: / влез:/

Сабота: TYZEE, почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Имиџ

Петок: Offside DUO, почеток: 22.30 влез:/

Сабота: DJ K105, почеток: 22.30 влез:/

* * *

Клуб Гравити

Петок: Goran Slide ( live performance ), почеток: 22.30 влез: слободен

Сабота: Dj Larry & Pimp, почеток:22.30 влез: слободен

* * *

Ресторан Мегос

Петок: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез:/

* * *

Ресторан Стара Куќа

Сабота: “Кичевски Тамбураши”, почеток: 21.30 влез:/

* * *

Ресторан Авенија

Сабота: :: FANCY DANCING :: vol.4, почеток: 22.00 влез: /

* * *

За настан кој не е додаден, слободно пишете на kontakt@kicevo.mk

Кичево викенд шема (1 – 3 ноември, 2013)