Добивај вести на email

* обавезно пополни

Курсна листа

ДржаваКуповенПродажен
EUR61.2161.83
USD49.8550.35
GBP78.0178.79
CHF50.8551.36
SEK6.476.53
NOK6.796.86
JPY0.420.42
DKK8.238.31
CAD42.9943.42
AUD40.7841.19

Анализа: Дали во дел од кичевските училишта има превработеност?

Анализа: Дали во дел од кичевските училишта има превработеност? Каква е состојбата со вработувањата во образовните институции под надлежност општина Кичево? Колку истите ги задоволуваат или не ги задоволуваат критериумите кои ги побарува образовниот процес? Дали и колку истите се злоупотребуваат и штетат наместо да…

Кичево викенд шема (19 – 21 декември 2014)

Кичево викенд шема (19 – 21 декември 2014) Водици 2015 Кичево и Кичевско Клуб Маало Петок: Dj STEEZ, почеток: 22.30 влез: / Сабота: LABAVO LAVABO, почеток: 22.30 влез: /   Клуб Тунел Сабота: Alex & Koki Live-Balkan Party, почеток: 23.00 влез: /   Клуб…

„Од кол на кол“ па в петок и во Кичево

„Од кол на кол“ па в петок и во Кичево Народниот театар „Војдан Чернодрински“ од Прилеп овој петок (5 декември) ќе се претстави пред кичевчани со урнебесната комедија „Од кол на кол“ во режија на Коле Ангеловски. Претставата ќе се одржи во големата сала на Н.У.…

Културно, историско и природно наследство

Културно, историско и природно наследство Коментирај: (Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)…

Корисни информации за Кичево

Корисни информации за Кичево   Коментирај: (Kicevo.Mk се оградува од сите коментари кои наведуваат на национална, расна и верска нетрпеливост)…

Ама и ја су арно клепе (47)

Ама и ја су арно клепе (47)

Времињаа минати, … за тебе старата, за мене младата, пак ќе бидеме баџанаци …Или пак, …ја даваш сликата…

Tриесет отсто од породувањата се со царски рез, да се почитува упатството базирано на светски практики

Tриесет отсто од породувањата се со царски рез, да се почитува упатството базирано на светски практики

Генерално во Македонија вкупниот процент на породувања со царски рез изнесува 30 отсто Тоа е висок просек споредено…