Ламбе Алабаковски стана татко

Македонската ѕвезда Ламбе Алабаковски на својот роденден го доби најубавиот подарок од неговата сопруга – стана татко на здраво машко бебе. Ова го објави вчера на својот facebook.

Ламбе и Магдалена се во брак 2 години. Честитки!