Кичево викенд шема (10 – 12 јануари 2014)

Клуб Војаџер

Петок: DJ MILAN, почеток: 23.00 влез: /

Сабота: SARAH MACE LIVE, почеток: 23.00 влез: /

* * *

Клуб Имиџ

Петок: DJ ANDREJ MICAJKOV, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: Zoki Conga, Dadoni Trumpet & Dj Mikar, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: Dj SLAVE ( superhiks ), почеток: 22.30 влез: слободен

Сабота: Dj LARRY & Dj PIMP + ( r’n’b dancers ), почеток: 22.30 влез: слободен

* * *

Ресторан Златна Рипка (Кај Трпе)

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Панорама

Сабота: Свирка со Дарко Стојаноски и група ” ХАРИЗМА “, почеток: 22.00 влез: слободен

* * *

Ресторан Мегос

Сабота: Свирка со Ексклузив бенд, почеток: 22.00 влез: слободен

За настани кои не се објавени, пишете на kontakt@kicevo.mk за да ги објавиме