Кичево викенд шема (12-14 октомври 2012)

Кафе Стефано

Сабота: Backdoor band од Охрид, во живо, почеток: 22.00, влез слободен

* * *

Клуб Флерт

Петок: Mak & YU 100% Party, почеток: 22.30, влез слободен

Сабота: Emil Arsov Live, почеток: 22.30, влез 50 денари

* * *

Кафе Клуб Гравити

Петок: Hospital Party with Deejay DaDi, почеток: 22.45, влез 50 денари

Сабота: Toni Zen / Svarog Vodka/Presentations, почеток: 22.30, влез 50 денари

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk