Филмот „Мојата кралица Каро“ од вечерва во кичевското кино

Во киното на НУ ЦК Кочо Рацин ќе се прикажува филмот,,Мојата кралица Каро,,во режија на Дороти Ван Ден Берге.Во главните улоги се Ана Франциска Јегер Дебора Франсоа и др.

Кинопроекцијата на филмот ке биде на 12.11.2013 (вторник) и на 13.11.2013 (среда) со почеток во 20 часот.
Влезот е 50 денари.